Articole promotionale / cadouri pentru evenimente

Ce reprezinta activarea brandului?

V-ati gandit vreodata cand ati mers la cumparaturi si ati ales un brand popular, cum a devenit acest brand atat de admirat si demn de incredere? Atunci cand un produs sau serviciu este la inceput acesta este practic necunoscut publicului larg.

Activarea brandului reprezinta arta de a conduce actiunile consumatorilor prin interactiunea si experientele cu brandul. Scopul principal al acestor campanii este acela de a determina consumatorii sa actioneze. Este vorba despre aducerea brandurilor la viata prin intermediul unor produse promotionale sau alte materiale promotionale personalizate, pentru a forma conexiuni emotionale pe termen lung.

Activarea brandului pentru consumatori reprezinta o parte foarte importanta a construirii unei perceptii pozitive asupra unui brand. Acest lucru se poate face in primul rand prin obiecte personalizate si materiale promotionale, sponsorizari si evenimente.

Cei care isi doresc sa activeze un brand trebuie sa gaseasca o modalitate de a ajunge la potentialii clienti care pot schimba perceptiile si pot crea un adevarat angajament emotional. Aceste materiale promotionale marketing si articole personalizate trebuie sa aduca un sentiment pozitiv in mintea lor, pentru ca acestia sa devina clienti loiali si sa cumpere produsele dvs.

Pentru a inspira cererea pentru o anumita marca, cei care vor sa activeze un brand trebuie sa profite de pasiunile consumatorilor vizati folosind strategii si idei creative. Timingul joaca si el un rol important in conectarea consumatorilor la momentul potrivit si in locul potrivit, astfel incat acestia sa devina utilizatori motivati si fani ai marcii.

Evenimenele de marketing dar si obiectele personalizate sunt utilizate de brandurile din toata lumea pentru a ajuta la pozitionarea marcii lor in mintea consumatorilor. Aceste evenimente si materiale promotionale dau oamenilor sansa de a incerca un produs, de a pune intrebari despre el si de a participa intr-un fel care ii face sa se simta ca fac parte din acel brand.

Portofoliu campanii activare brand

Compania noastra a realizat in cadrul celor doua festivale UNTOLD si Neversea 2017 materiale promotionale pentru urmatoarele branduri:

  • Bete din spuma – pentru Vodka Absolut
  • Bete in forma de fulger LED – pentru Kaufland
  • Manusi din spuma gigant EVA – pentru VISA
  • Bratari LED cu senzor de miscare – pentru UNTOLD
  • Bratari LED cu senzor audio – pentru Raiffeisen Bank

Daca doriti materiale promotionale personalizateobiecte personalizate sau alte materiale publicitare pentru activarea brandului dvs nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau completand urmatorul formular de contact.

Sunteti curiosi ce am putea face pentru compania dumneavoastra?

Lasati-ne un mesaj si haideti sa vedem cum va putem ajuta!

Nume *
Fill out this field
E-mail *
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Telefon
Fill out this field
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed