Servicii import China – consultanta si logistica

Smart Products este o firma romaneasca care activeaza direct si pe piata din China. De-a lungul anilor am acumulat experienta in domeniul importurilor de produse din China, astfel ca in prezent avem angajati in China care ne ajuta sa gasim cele mai bune surse de produse si care se ocupa ca marfa de care aveti nevoie sa plece in cele mai bune conditii de acolo.

Serviciile pe care noi vi le oferim nu inseamna numai ca va ajutam sa gasiti un furnizor de produse sau ca va ajutam sa negociati, ne ocupa in locul dvs de tot ce inseamna operatiunile logistice ale unui import din China.

Oferim tuturor clientilor nostri servicii complete pentru produsele importate direct din China, astfel incat in final sa primiti marfa la sediul dvs, in timp util si conform specificatiilor dorite.

Servicii complete de import si logistica din China

Cu serviciile de import si logistica din China dvs nu trebuie decat sa ne furnizati fabrica de la care doriti produsele, iar noi ne ocupam de tot – transport si parte birocratica – astfel incat sa nu fiti nevoiiti sa pierdeti timp si bani cu aspecte mari consumatoare de timp ce sunt necesare pentru un import corect si legal.

La Smart Products nu ne place abordarea „unica pentru toti”. Consideram ca ramanand aproape de afacerea dvs pe masura ce aceasta se dezvolta si evolueaza, vom fi capabili si noi sa dezvoltam propriile servicii astfel incat sa se potriveasca nevoilor dvs in schimbare. Astfel incat vom incerca sa va oferim in continuare o gama de servicii personalizate si orice produse ati dori sa livrati. Vom munci din greu pentru a va intelege nevoile si pentru a dezvolta un parteneriat productiv, pe termen lung.

import produse china logisticaExperienta in serviciile de import si logistica din China

Deja au trecut peste sase ani de cand am realizat primele importuri din China, atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri. In tot acest timp am avut colaboratori si parteneri din toate domeniile, amintim aici: Kaufland, UNTOLD, Ubisoft si multi altii.

Scopul nostru a fost intotdeauna sa oferim servicii si produse de calitate partenerilor, iar pentru a face acest lucru am decis sa angajam o echipa de profesionisti direct in China. Pentru ca suntem constienti ca uneori produsele venite de acolo s-ar putea sa nu aiba cea mai buna calitate, am considerat ca este obligatoriu sa avem o persoana, direct in China, care sa poata verifica produsele comandate inainte de a pleca spre Romania. De asemenea, echipa noastra din China se ocupa ca toate actele sa fie in regula, iar marfa dvs sa fie transportata in cele mai bune conditii.

Daca nu aveti timpul necesar pentru a cauta cele mai bune produse pe care ati vrea sa le importati, noi va putem ajuta cu intregul proces. Astfel, este de ajuns sa ne spuneti ce tip de produse doriti, noi le vom cauta si vom incerca sa obtinem cele mai bune preturi. Apoi, echipa noastra se va ocupa de transport, controlul calitatii si de toti pasii necesari importului pana cand produsele ajung la locatia dvs.

Daca doriti o oferta pentru serviciile de import si logistica din China, va rugam sa ne contactati pentru a discuta toate detaliile. Vom face tot posibilul sa intelegem nevoile afacerii dvs, astfel incat sa putem sa va oferim intotdeauna cele mai bune optiuni de transport din China si sa reducem cat se poate de mult intarzierile si situatiile neprevazute ce pot aparea.

Sunteti curiosi ce am putea face pentru compania dumneavoastra?

Lasati-ne un mesaj si haideti sa vedem cum va putem ajuta!

Nume *
Fill out this field
E-mail *
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Telefon
Fill out this field
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed