Decorarea evenimentelor

Cand va ganditi la decorarea evenimentelor, primul lucru care va vine in minte este probabil decorarea nuntilor, botezurilor, etc. Dar decorarea evenimentelor corporate sau a festivalurilor reprezinta o provocare si mai mare. Indiferent daca organizati un spectacol important pentru potentiali clienti, o ceremonie de premiere pentru angajati sau un festival – primele impresii conteaza foarte mult.

Ce anume experimenteaza potentialul dvs client, angajat sau invitat atunci cand intra pentru prima data la evenimentul pe care il organizati, fie ca este vorba despre flori, lumini sau anumite decoratiuni – este foarte important pentru ca toate acestea vor face o impresie mare asupra lor si le vor oferi indicatii despre ce urmeaza in continuare.

Decoratiuni pentru evenimente

Cheltuielile cu decoratiunile pentru evenimente pot reprezenta un procent foarte mare din total, la fel si timpul alocat cautarilor, de aceea cel mai rapid si ieftin pentru dvs este sa apelati la o firma specializata care va poate ajuta cu achizitionarea decoratiunilor de pe piete mult mai ieftine, cum ar fi China.

In acest sens, Smart Products I&D SRL este o companie cu vasta experienta in acest domeniu. Pe langa numeroasele colaborari cu companii mari din Romania si din strainatate pe partea aceasta de produse personalizate si decoratiuni, ne mandrim cu faptul ca suntem cei care facem decorurile si intreaga parte de merchandising pentru cele mai mari festivaluri din Sud-Estul Europei, UNTOLD si NEVERSEA.

Sunteti curiosi ce am putea face pentru compania dumneavoastra?

Lasati-ne un mesaj si haideti sa vedem cum va putem ajuta!

Nume *
Fill out this field
E-mail *
Te rog introdu o adresă email validă.
Telefon
Fill out this field
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Meniu