Servicii de import si logistica din China

Smart Products este o firma romaneasca care activeaza direct si pe piata din China. De-a lungul anilor am acumulat experienta in domeniul importurilor de produse din China, astfel ca in prezent avem angajati in China care ne ajuta sa gasim cele mai bune surse de produse si care se ocupa ca marfa de care aveti nevoie sa plece in cele mai bune conditii de acolo.

Serviciile pe care noi vi le oferim nu inseamna numai ca va ajutam sa gasiti un furnizor de produse sau ca va ajutam sa negociati, ne ocupa in locul dvs de tot ce inseamna operatiunile logistice ale unui import din China.

Oferim tuturor clientilor nostri servicii complete pentru produsele importate direct din China, astfel incat in final sa primiti marfa la sediul dvs, in timp util si conform specificatiilor dorite.

Servicii complete de import si logistica din China

Cu serviciile de import si logistica din China dvs nu trebuie decat sa ne furnizati fabrica de la care doriti produsele, iar noi ne ocupam de tot – transport si parte birocratica – astfel incat sa nu fiti nevoiiti sa pierdeti timp si bani cu aspecte mari consumatoare de timp ce sunt necesare pentru un import corect si legal.

Daca doriti o oferta pentru serviciile de import si logistica din China, va rugam sa ne contactati pentru a discuta toate detaliile. Vom face tot posibilul sa intelegem nevoile afacerii dvs, astfel incat sa putem sa va oferim intotdeauna cele mai bune optiuni de transport din China si sa reducem cat se poate de mult intarzierile si situatiile neprevazute ce pot aparea.

Sunteti curiosi ce am putea face pentru compania dumneavoastra?

Lasati-ne un mesaj si haideti sa vedem cum va putem ajuta!

Nume *
Fill out this field
E-mail *
Te rog introdu o adresă email validă.
Telefon
Fill out this field
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Meniu