TESTIMONIALS

Every time I needed new video editing equipment or gadgets that I use every day, the guys at smart-products immediately jumped to the rescue. Even when I just needed advice. I can’t think of a more prompt, serious or involved supplier. Not only do they provide the best products in a very short time, they are also extraordinary consultants. Always solve things with the client and his well-being in the foreground.

Numele meu este Flavia Gherman, Partnerships Officer & Merchandise Manager in cadrul Festivalurilor UNTOLD si Neversea. Activitatea mea principala in cadrul festivalurilor se concentreaza pe partea de sponsorship, insa un proiect foarte aproape de sufletul meu este Merchandise-ul celor doua festivaluri. Incepand cu anul 2018 am preluat coordonarea acestui departament, unde alaturi de prietenii de la Smart Products am inceput sa dezvoltam si conturam o strategie. Ne dorim sa avem produse cat mai calitative, versatile si potrivite pentru toti festivalierii nostri. Iar alaturi de Smart Products am simtit mereu ca putem accepta provocari, depasi limite si inova. Am gasit o echipa profesionista, oameni pasionati de ceea ce fac si mereu dornici de evolutie. Pot spune dupa acesti ani de parteneriat ca Smart Products nu mai este doar un colaborator al celor doua festivaluri, ne sunt colegi, prieteni, sunt parte din familie. Si cu siguranta asa vor ramane si mai departe. 🙂 

Multumim pentru tot si ‘get ready to bring some more magic in people’s life’!

Flavia Gherman

Partnerships Officer

Numele meu este Lorena Stingaciu si lucrez de 5 ani in industria evenimentelor si a festivalurilor. Proiectele mele de suflet sunt festivalurile Neversea and UNTOLD, unde una dintre activitatile mele principale este partea de design and decor. Asa l-am cunoscut pe Guy Mandler, dar si pe colegii lui de la Smart Products, prin care am comadat o tona de lucruri si am creat cele mai frumoase decoruri. Astfel ca am continuat sa colaborez cu Guy Mandler si pe alte proiecte, in principiu evenimente corporate sau evenimente care necesita tot felul de decor, iar cei de la Smart Products nu ne-au dezamagit niciodata ?

Lorena Stingaciu

Antreprenor / Event Organizer

Ma numesc Tudor Zamfir si ma ocup de Procurement la Kaufland. Ori de cate ori am apelat la serviciile voastre, nu ne-ati dezamagit, dand mereu dovada de profesionalism, corectitudine, eficienta si promptitudine. Mereu ati gasit cu rapiditate cea mai buna solutie pentru cerintele noastre, ceea ce ne-a convins ca sunteti o alegere buna.

Sunt convins ca ne vom baza si in continuare pe serviciile voastre.

Tudor Zamfir

Procurement

OUR CLIENTS

Menu